Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Medicinteknisk ingenjör/ Medicintekniker

Medicinteknisk ingenjör/ Medicintekniker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinteknisk ingenjör/ Medicintekniker. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicintekniska avdelningen (MTA) "äger" de medicintekniska frågorna vilket innebär bland annat, service, underhåll och utveckling av den medicintekniska utrustningen och dess användning inom Länssjukhuset i Kalmar, Diagnostiskt centrum och hälsocentralerna. MTA medverkar vid upphandlingar av medicintekniska utrustningar och system, och vid internutbildning av vårdpersonal. MTA omsätter ca 11,5 miljoner och har 16 medarbetare. Organisatoriskt är MTA en av sjukhusets 18 basenheter. Verksamheten är budgetfinansierad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Under den nuvarande medicintekniska ingenjörens föräldraledighet söker vi en vikarierande medicinteknisk ingenjör.

Som medicinteknisk ingenjör arbetat du med utrusningar främst inom lab- och elektromedicin. I det ingår bland annat att arbeta med olika typer av ultraljudsutrustningar samt utrustningar på de olika laboratorierna.

Målet med ditt arbete är att patienterna kan behandlas och undersökas på ett säkert sätt vid rätt tillfälle.

Eftersom sjukvården är reglerad i syfte att garantera patientsäkerhet och integritet skall du bevaka och hantera relevanta standarder och formellt regelverk som beskriver och styr ditt verksamhetsområde.

Hos oss har du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi ser det som självklart att du aktivt deltar i verksamhetens utveckingsarbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad ingenjör eller tekniker. Det är meriterande om du är certifierad medicinsk ingenjör.

Arbetet bygger på principen frihet under ansvar vilket innebär att du skall vara självgående med ansvarskänsla och ha god initiativ- och samarbetsförmåga.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:67 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 1 år med goda möjligheter till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.