MHV/BHV Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker MHV/BHV Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 15 juni.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Du är välkommen att söka som psykolog hos oss på psykologverksamheten inom Mödra- och barnhälsovården i Kalmar län. En av våra psykologer planerar att gå i pension.
Vi söker därför en psykolog i norra Kalmar län. Placeringsort i norra länet kan diskuteras.

Psykologverksamheten inom Mödra- och barnhälsovården tillhör Primärvårdens länsövergripande basenhet för barnhälsovården. Du kommer att vara en av sju psykologer i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Psykologer inom mödra- och barnhälsovården arbetar med förebyggande hälsovård och behandlande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn upp till förskoleåldern.

I arbetet ingår regelbunden konsultation och fortbildning riktad till personalen inom mödra- och barnhälsovården, föräldrastöd, bedömning och utredning av samspel, barns utveckling, beteendeproblem och känslomässiga problem samt kortare behandlingskontakter.

Louise Aranäs Blomberg Psykolog 0480-81844

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog gärna med fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete. Psykologen ska kunna göra barnutredningar på BHV-nivå.

Arbetet ställer stora krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Körkort ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:39 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.