Mödra- och Barnhälsovårdspsykolog Västervik/Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Mödra- och Barnhälsovårdspsykolog Västervik/Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker en psykolog till vår psykologverksamheten inom Mödra- och barnhälsovården i norra Kalmar län. Ansvarsområde är Vimmerby/Hultsfred, och vi erbjuder dig placering på något av våra kontor i Västervik eller Oskarshamn. Psykologverksamheten inom Mödra- och barnhälsovården tillhör Primärvårdens länsövergripande basenhet för barnhälsovården. Du kommer att vara del i en härlig grupp av sju psykologer i länet som träffas regelbundet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Psykologer inom Mödra- och barnhälsovården arbetar med förebyggande hälsovård och behandlande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldern.

Vi erbjuder regelbundet konsultation och fortbildning till personalen inom mödra- och barnhälsovården, föräldrastöd, bedömning och utredning av samspel, barns utveckling, beteendeproblem, känslomässiga problem samt kortare behandlingskontakter. Du får även löpande handledning och ges goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

. Legitimerad psykolog eller PTP-psykolog
. Vi ser gärna att du har fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete
. Önskvärda egenskaper är självständighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet
. Hänsyn tas till personlig lämplighet
. Körkort B

Här i Kalmar län är det alltid nära till havet och naturupplevelser. Oavsett vilken av kuststaderna du väljer att ha din placering i finns ett stort utbud av handel och nöjen som förhöjer livskvalitén.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:24 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.