Molekylärbiolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Molekylärbiolog. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

En central del av arbetsuppgifterna är att ha delansvar för utveckling och införande av nya molekylärbiologiska analyser vid diagnostiskt centrum (klinisk kemi och transfusionsmedicin, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi) i samråd med dem som idag arbetar med metodutveckling. En central del kommer att vara utveckling och bevakning av next-generation sequencing (NGS)-baserade metoder. Arbetet kommer också till viss del att innefatta praktiskt rutinarbete inom det molekylärbiologiska området samt utbildning av medarbetare inom diagnostiskt centrum.

Vi söker

Vi söker dig med erfarenhet av diagnostiskt arbete inom molekylärbiologi, gärna med inriktning mot patologi. Du skall ha en minst 4-årig universitetsutbildning med molekylärbiologisk inriktning och erfarenhet av praktiskt kliniskt laboratoriearbete med goda kunskaper i bioinformatik och NGS-baserade analysmetoder. Tidigare forskarutbildning och erfarenhet av metodutveckling inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi eller patologi är meriterande. Du kommer att samarbeta med flera yrkesgrupper vilket kräver god flexibilitet och samarbetsvilja.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Vi söker dig som har erfarenhet av diagnostiskt arbete inom molekylärbiologi, gärna med inriktning mot patologi. Kunskap om bioinformatik är nödvändigt då anställningen kommer att innefatta utveckling av den nya generationens molekylärbiologiska analyser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:9 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.