Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Kliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och tillfälliga besökare i norra Kalmar län. Ögonkliniken består av mottagningsverksamhet i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn. I Västervik finns även dagavdelning/operation.

Arbetet som sjuksköterska på ögonkliniken är ett varierande jobb. I tjänsten ingår förberedelser av patienter inför läkarbesök, egen glaukom- och fotomottagning, telefonrådgivning på ögonmottagningen samt arbete på dagavdelning och eventuellt möjlighet att arbeta på operation. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling utifrån egna önskemål och klinikens behov med patienten i fokus.

Möjlighet för vidareutbildning till ögonsjuksköterska finns om du inte har det.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom ögonsjukvård alternativt leg.sjuksköterska. Vi söker dig dig som är en positiv, engagerad person som har ett gott bemötande och en vilja att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten. Stor vikt läggs vid flexibilitet, förmåga till att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp, samt engagemang kring arbetet med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheten. Tidigare erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande men vi värderar dina personliga egenskaper högt.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:109 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2016-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.