Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Områdeschef Samrehab

Områdeschef Samrehab

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Områdeschef Samrehab. Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Om oss

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet

Samrehab arbetar med rehabilitering vid sjukhusen i Västervik och Oskarshamn samt på distriktsrehabiliteringsmottagningarna i Västervik, Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Vimmerby och Hultsfreds kommuner. Inom Samrehab arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, assistentpersonal, sekreterare, dietister samt de professioner och den verksamhet som finns i smärtenhetens länsuppdrag.
Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Samrehabs verksamhet på Oskarshamns sjukhus och Distriktsrehabiliteringen i Oskarshamn har påbörjat ett gemensamt förändringsarbete för att skapa kontinuitet, kompetens och kvalitet.
Du, tillsammans med ytterligare en områdeschef kommer att vara ansvarig, ledande och drivande i detta arbete. Ett spännande arbete där två enheter ska samverka, för att kunna bilda en enhet.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för verksamheten på Oskarshamns sjukhus - dess planering, drift och uppföljning. Du har ansvar för ca 25 medarbetare.

Kvalifikationer

Vi vill att du ska ha ett tydligt, prestigelöst och relationsskapande chefskap som genomsyras av tillit till medarbetarens engagemang och vilja att ta ansvar. Ledaregenskaperna ska kännetecknas av samarbetsförmåga, öppenhet, kunnighet, engagemang och handlingskraft. Du ska vara en förebild och agera konsekvent. Att vara chef hos oss innebär också att kunna förena rollerna chef, ledare och strateg.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare ledarskapserfarenhet är meriterande likväl som tidigare hälso- och sjukvårdserfarenhet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:25 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Heltid. Landstinget tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Löpande urval. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.