Operationsplanerare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Operationsplanerare. Välkommen med din ansökan senast den 30 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av operationsplanering inom kirurgi/urologi samt ortopedi, sluten och öppen vård. Arbetet kräver flexibilitet, logistiskt tänkande och god samarbetsförmåga med olika yrkeskategorier och olika enheter på sjukhuset, samt inom länet. Samverkan sker även med operationsplanerare för öronkirurgi, ögonkirurgi samt gynekologisk kirurgi.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och/eller erfarenhet av operativ verksamhet och ser gärna att du har lämplig specialistutbildning som sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor. Som person är du strukturerad och planerar ditt arbete självständigt och effektivt. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i att förändra samt testa nya lösningar. Du har god kommunikationsförmåga, god samarbetsförmåga samt ett gott bemötande.
Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan.
Upplysningar
Verksamhetschef - Suzanne Axelsson 0490-862 56
Avdelningschef Stefan Jansson 0490-862 42

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:135 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.