Operationssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Operationssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor med vidareutbildning inom operationssjukvård

Kliniken bedriver verksamhet inriktad på operationssjukvård, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande , intensivvård, smärtbehandling samt produktion av sterilgods.
Vi är ungefär 130 medarbetare på kliniken, som har en gemensam målsättning att ge våra patienter en vård som kännetecknas av tillgänglighet, säkerhet och kvalitet.

Du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att göra ett besök eller hospitering

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:118 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.