Optiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Optiker. Välkommen med din ansökan senast den 12 september.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken på Västerviks sjukhus bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och tillfälliga besökare i norra Kalmar län. Ögonkliniken består av ögonmottagningar i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn, samt dagavdelning och operationsavdelning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter för en optiker på ögonkliniken är mycket varierande. I tjänsten ingår bl.a. förberedelser av patienter inför såväl läkarbesök på mottagningen som inför kataraktoperation, återbesök efter kataraktoperation samt synfältsundersökning och ögonbottenfotografering. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling utifrån egna önskemål och klinikens behov, med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Leg. Optiker/ Optometrist.

Vi söker dig som är en positiv och engagerad person. Som har ett gott bemötande och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa resultatet för patienten. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt engagemang för ständiga förbättringar kring detta arbete. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:101 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.