Överläkare, Fysiologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Överläkare, Fysiologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Om oss

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Fysiologiska kliniken ingår i Diagnostiskt Centrum.
Kliniken bedriver en bred klinisk fysiologisk och nuklearmedicinsk verksamhet i välutrustade moderna lokaler. Vi är för närvarande 6 specialister och två ST-läkare vid kliniken men vi behöver nu rekrytera en ny medarbetare då en av våra överläkare går till annan verksamhet.

Arbetsglädje och lagarbete är viktigt för oss!

Tidsbegränsat uppdrag som medicinsk chef kan förenas med överläkartjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker en överläkare med bred kompetens inom klinisk fysiologi/kardiologi. Kompetens inom nuklearmedicin är meriterande.
Tidigare chefserfarenhet och formell forskarkompetens är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:2 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-03-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.