Överläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Överläkare. Välkommen med din ansökan senast den 4 maj.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker Överläkare/Specialist till Ögonkliniken Västerviks sjukhus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter


Varför skall du jobba hos oss!

Vi finns när medborgarna behöver oss, vi sätter patientens hälsa i fokus, vi är specialister på vård och hälsa. Vi är en välfungerande ögonklinik i Västervik som har ca 45 medarbetare och bedriver även mottagningsverksamhet i Oskarshamn och Vimmerby. Upptagningsområdet är norra Kalmar län med ca 100 000 invånare. Vårt uppdrag är att vi ger specialist sjukvård vid ögonsjukdomar vilket omfattar utredning/diagnostisering, medicinsk-kirurgisk behandling. Mottagningen är välutrustad med nya ögonbottenkameror och humphreyperimetri på alla tre orterna, OCT-kamera finns i Västervik. På dag- och operationsavdelningen finns två operationssalar samt laserverksamhet. På operationsavdelningen i Västerviks görs ca 1000 kataraktoperationer per år och ca 800 intravitreala injektioner och ett par hundra polikliniska operationer. Vi har två medarbetare som utför glaukomkirurgi.

Kvalifikationer

Specialist inom Ögonsjukdomar
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av allmän mottagning (glaukom, diabetes, AMD etc.), och laserbehandling. Erfarenhet av barnoftalmologi/ strabismkirurgi är av stort intresse för kliniken.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:50 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2016-05-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.