Överläkare/Specialistläkare hud

Länssjukhuset i Kalmar söker Överläkare/Specialistläkare hud. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hudkliniken expanderar och vårt välfungerande team söker en ny medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hudkliniken består av hudmottagning och STI-mottagning. Hudmottagningens dagliga verksamheter består av läkarmottagningar, sjuksköterskemottagning, medicinska ljusbehandlingar och bad. Kliniken har 16 engagerade och kompetenta medarbetare, varav tre överläkare och två ST-läkare. Vi arbetar med ständig utveckling av hudsjukvården i samverkan med andra hudkliniker i länet, med andra kliniker på sjukhuset och med primärvården. Verksamheten bedrivs i ljusa, fina lokaler med modern utrustning.

Kvalifikationer

Vi söker en specialist i dermatovenereologi som har lätt för att samarbeta och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande till tjänsten.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:105 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.