Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Överläkare/Specialistläkare, Kvinnokliniken

Överläkare/Specialistläkare, Kvinnokliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Överläkare/Specialistläkare, Kvinnokliniken. Välkommen med din ansökan senast den 3 april.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken, länssjukhuset i Kalmar söker överläkare / specialistläkare. Vi söker dig med bred gynekologisk och obstetrisk erfarenhet. Om du har ett specialområde är det ett plus.

Kvinnokliniken består av tre sektioner; Mödrahälsovård, Obstetrik och Gynekologi.

Mödrahälsovårdssektionen bedriver verksamhet i form av graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning och ungdomsmottagning.

Den obstetriska sektionen inkluderar specialmödravård och förlossning. Vi förlöser från v 30+0. Förra året hade vi 1678 förlossningar. Vi har en väl utvecklad specialistmödravård samt ultraljudsmottagning för gravida. Till BB-avdelningen är en BB-hemvårdsmottagning kopplad. På Amandamottagningen tar vi hand om förlossningsrädda kvinnor

Den gynekologiska sektionen har verksamhet i form av mottagning, vårdavdelning och operation inklusive dagkirurgi. Stor urogynekologisk verksamhet bedrivs. Vi opererar benign kirurgi samt även en del tumörkirurgi. Robot kommer inom kort att inköpas till sjukhuset. Cytostatikaverksamheten är väl utvecklad. Vi samarbetar med gynekologen i Linköping.

Inom Kvinnoklinikens alla sektorer bedriver vi ett mycket aktivt processgruppsarbete. Inriktningen är framförallt medicinska resultat, patientsäkerhet, kvalitet och patientnöjdhet. I detta arbete är alla personalkategorier involverade.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Kvalifikationer
Specialist inom obstetrik och gynekologi.

Facklig företrädare, Läkarföreningen, 0480-815 61

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:28 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.