Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Övertandläkare i odontologisk radiologi

Övertandläkare i odontologisk radiologi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Övertandläkare i odontologisk radiologi. Välkommen med din ansökan senast den 16 oktober.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Vid Specialist- och sjukhustandvården i Kalmar län finns sju olika odontologiska specialiteter och sjukhustandvård samt tandtekniskt lab. Hos oss arbetar vi efter tydliga värderingar och mål baserat på länsinvånarnas situation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I samverkan med patient och allmäntandläkare utför vi den vård som vi anser är motiverad. Hög frihetsgrad, väl utarbetade rutiner och nära samarbete med allmäntandvården, det är så vi jobbar. Nu söker efter en övertandläkare inom odontologisk radiologi till vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, flexibilitet samt din förmåga att se möjligheterna med vår verksamhet. Viljan att utveckla ett gott samarbete inom specialist- och sjukhustandvården men också gentemot allmäntandvården värderas högt.
För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:57 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.