Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Primärvårdspsykolog Esplanadens hc

Primärvårdspsykolog Esplanadens hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog Esplanadens hc. Välkommen med din ansökan senast den 25 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Esplanadens Hälsocentral söker Primärvårdspsykolog och PTP-psykolog

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Just nu arbetar en leg. psykolog och tre PTP-psykologer gentemot tre olika vårdcentraler, anställningen är hos oss på Esplanadens HC.

Psykologerna ansvarar för hälsofrämjande arbete, bedömningar gällande psykisk funktion och behandling av patienter med psykisk ohälsa. Psykologerna ansvarar för att psykologisk forskning når fram till medicinsk personal på enheten genom bl.a. utbildningsinsatser och handledning i personalgruppen samt metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Psykologens arbete rör sig mellan det individuella behandlingsarbetet till psykoedukativa patientföreläsningar, gruppinterventioner tex mindfulness och UP, personalhandledning och utbildning. Psykologen ingår även i rehabiliteringsteam och innehar en konsultativ roll gentemot andra yrkesgrupper.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har KBT-kompetens och en önskan om att:
arbeta för att öka tillgängligheten till psykologen, säkra kvaliteten av den vård som ges för att behandla psykisk ohälsa, samt att utveckla samarbetet och kunskapen kring patienter med psykisk ohälsa.
arbeta i ett samarbetsklimat, med evidensbaserad psykologisk behandling, brief-interventioner, konsultationer och psykologisk bedömning.
Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig metodhandledning, nätverksträffar för primärvårdspsykologer.

Annika Lundmark Facklig företrädare Psykologförbundet 0480-81897

Kvalifikationer

Leg psykolog, gärna med KBT kompetens. Meriterande är erfarenhet av psykologarbete i primärvård, intresse för och erfarenhet av gruppinterventioner, erfarenhet av mindfulness alt UP-grupp och att utveckla primärvårdspsykologin, samt förmåga att samarbeta över yrkesgränser.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:31 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.