Primärvårdspsykolog till Norrliden Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog till Norrliden Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 12 november.

Vi erbjuder

Primärvården i Kalmar län erbjuder vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Psykologen ansvarar för hälsofrämjande arbete, bedömningar gällande psykisk funktion och behandling av patienter med psykisk ohälsa. I arbetet ingår även ett aktivt utbildningsarbete riktat mot hela personalgrupper, samt metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Arbete rör sig mellan det individuella behandlingsarbetet till psykoedukativa patientföreläsningar, gruppinterventioner, personalhandledning och utbildning.

Du ingår även i team inom multimodal rehabilitering och innehar en konsultativ roll gentemot andra yrkesgrupper. Du kommer att ingå i en grupp med kollegor som träffas regelbundet för fortbildningsinsatser och nätverksträffar. Handledning för egen del är en självklarhet om du så önskar.

Vi söker

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande samt lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten, samt är öppen för nya behandlings- och arbetsmetoder såsom exempelvis olika kortidsbehandlingar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är leg psykolog med KBT kompetens. Det är meriterande och du har psykoterapi- och handledningsutbildning samt specialistkompetens i klinisk psykologi. Även erfarenhet från liknande arbete, korttidsbehandlingar och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse. Körkort erfordras.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som psykolog på en hälsocentral i Kalmar med en stabil, trevlig, engagerad och välutbildad personalgrupp? På Norrlidens hälsocentral finns drygt 5 300 listade patienter där vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss. På hälsocentralen finns två distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, hjärta/kärl, inkontinens och livsstil.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:126 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuell. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.