Primärvårdspsykologer/PTP till södra Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykologer/PTP till södra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida psykologkompetensen i primärvården. Vi anställer nu ytterligare leg. Psykologer/PTP-psykologer till vårt län.Primärvården inom Landstinget i Kalmar rankas bland de bästa i landet både av patienter och personal. Vi finns nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi är 24 primärvårdspsykologer utspridda i länet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du får arbeta med utredning, bedömning och behandling för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vår ambition är att utveckla och använda oss av primärvårdsanpassade arbetsmetoder för målgruppen. Vi är i en spännande fas där vi satsar på att utveckla och samordna omhändertagandet av psykisk ohälsa för vår patientgrupp.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är inslag i arbetet.

Du kommer att samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet. Vi eftersträvar att flera psykologer sitter tillsammans på en hälsocentral, men i en del fall arbetar man mot ett större geografiskt område. Du deltar i nätverksträffar och erbjuds fortbildningsinsatser.

Som PTP-psykolog får du en allsidig och bred bas inför ditt kommande yrke som legitimerad psykolog. Vi erbjuder kvalificerad professionshandledning och deltagande i ett PTP-program med utbildning och nätverksträff 1 gång/månad. Studiebesök och auskultationer ingår. Vi erbjuder också extra handledning i utredningsarbete och möjlighet till metodhandledning finns.

Kvalifikationer

För sökande till PTP-tjänst krävs psykologexamen. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Leg psykolog. Kompetens i evidensbaserade korttidsbehandlingar, handledarutbildning, hälsopsykologi och andra påbyggnadsutbildningar är meriterande. Likaså erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personlig och professionell flexibilitet är nödvändig.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:13 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Antal platser:4 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. PTP-psykologer har tidsbegränsad anställning Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. PTP-psykologer har en fastslagen lön. Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.