Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Primärvårdspsykolog/PTP Kvarnholmens hc

Primärvårdspsykolog/PTP Kvarnholmens hc

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog/PTP Kvarnholmens hc. Välkommen med din ansökan senast den 22 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta som primärvårdspsykolog på en välfungerande hälsocentral med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp i centrala Kalmar? Inom Landstinget i Kalmar län har vi under senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Kvarnholmens hälsocentral ligger i centrala Kalmar med vacker utsikt mot Malmfjärden och har ca 7650 listade patienter. På hälsocentralen finns två primärvårdspsykologstjänster, 5 distriktsläkartjänster, ST-läkare och AT-läkare. Vi har distriktssköterskemottagning och en rad olika specialistsköterske-mottagningar såsom bl. a livsstil. Hos oss arbetar också undersköterskor och läkarsekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att föra fram och vidareutveckla det psykologiska perspektivet inom primärvården. Du kommer att vara placerad på Kvarnholmens hälsocentral, men ditt uppdrag kan även komma att rikta sig mot andra offentliga eller privata vårdgivare. Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Psykologen ansvarar för bedömningar, kortare terapeutiska insatser samt deltar i rehabilitering och multiprofessionella team. Samverkan med övrig personal är central och arbetet innefattar även handledning, undervisning och konsultationsinsatser. Du kommer att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna samt erbjudas möjlighet till handledning och fortbildning.Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad, kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande samt lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten, samt är öppen för nya behandlings- och arbetsmetoder såsom exempelvis olika kortidsbehandlingar.
Det är av stor vikt att du delar vår vision som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt samt med rätt kvalitet och god ekonomisk hushållning. Du ska även dela vår ambition att vara en framgångsrik hälsocentral med värdeskapande för patienten och vilja vara delaktig i vårt fortsatta arbete kring målområdena delaktiga patienter, hög och bred kompetens, attraktiv arbetsplats samt välfungerande e-hälsokommunikation.
Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.
Välkommen med Din ansökan.

Kvalifikationer

Leg psykolog med KBT kompetens. Metiterande är psykoterapi- och handledningsutbildning samt specialistkompetens i klinisk psykologi. Även erfarenhet från liknande arbete, korttidsbehandlingar och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse. Körkort erfordras.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:42 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.