Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Primärvårdspsykolog/PTP Slottsgatans hälsocentral

Primärvårdspsykolog/PTP Slottsgatans hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog/PTP Slottsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 24 juli.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta som primärvårdspsykolog på välfungerande hälsocentraler med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp i Oskarshamn.

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Du kommer att bli en av 26 psykologer i vårt län med stora möjligheter att tillsammans med hälsocentralerna skapa ett givande arbete.
Placeringen kommer att vara på en häloscentral men vid behov även på andra enheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Varje hälsocentral har möjlighet att utveckla en modell för samverkan kring psykisk ohälsa där psykologen ingår som en viktig del vad gäller bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Psykologen ska arbeta med rehabilitering och delta i multiprofessionellt team. Samverkan med övrig personal är central och i arbetet ingår handledning, undervisning och konsultationsinsatser. Psykologen ska också arbeta med metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa.
Du kommer att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna, samt erbjudas möjlighet till handledning samt fortbildning.
Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad, kvalitetsmedveten, stresstålig, serviceinriktad med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du är öppen för nya idéer vad gäller behandlingsmodeller och arbetsmetoder utifrån primärvårdspsykologens uppdrag.

Kvalifikationer

Leg psykolog med KBT kompetens eller leg psykolog med psykoterapi- och handledningsutbildning alternativt specialistkompetens i klinisk psykologi. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personliga egenskaper är av betydelse. Körkort erfordras.

Vid eventuell PTP-anställning krävs psykologexamen.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:72 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön, individuell, för PTP gäller fastslagen lön Ansök senast:2016-07-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.