Processledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Processledare. Välkommen med din ansökan senast den 23 juli.

Vi erbjuder

Vi söker en processledare som kan leda oss i förändrings- och förbättringsarbeten på Kvinnokliniken,Västerviks sjukhus. I kliniken ingår mödrahälsovård,förlossningsvård och gynekologisk verksamhet. Vår önskan är att öka samverkan inom kliniken och förbättra våra arbetssätt. Vår målsättning är att detta ytterligare ska utveckla kvinnosjukvården i norra Kalmar län.

Arbetet kommer att ske i projektform t.o.m 2018-12-31 i nära samarbete med våra avdelningschefer som har den vårdrelaterade kompetensen. Anställningen är på 100%.

Vi söker

Vi ser att du som söker har god kännedom om förbättringskunskap och förknippade verktyg. Som person är du pedagogisk, ansvarstagande och van vid självständigt arbete. Du är också initiativtagande och kommunikativ mot såväl medarbetare, kollegor och chefer. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift och har grundläggande förståelse för olika datorsystem exempelvis MS Office. Tidigare erfarenhet av projektarbete är ett krav. Vårdutbildning är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-07-23 vi tillämpar löpande urval.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:67 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.