Projektledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Projektledare. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Syftet med projektet är att i samverkan med barnmorskor ge rätt stöd till gravida om kost och motion både individuellt och i grupp. Målsättningen är att minska viktuppgång hos gravida och förbättra graviditetsutfall hos överviktiga.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Projektet omfattar 50 % i norra länet och 50 % i söder och kan dörför sökas som en heltid alternativt 50 %. Projektet löper över 1 år med eventuell möjlighet till förlängning och innebär information om kost och motion samt motivation till livsstillsförändring. Insamling och sammanställning av data ingår i uppdraget

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dietister, fysioterapeuter eller till dig som har adekvat högskoleutbildning inom områdena kost, motion och hälsa

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:19 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord 2017-02-07 Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.