Psykiatrisjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykiatrisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Arbetet som sjuksköterska innefattar exempelvis psykoedukation, läkemedelsuppföljning, stödjande kontakter och telefonrådgivning. God samarbetsförmåga, vilja att ta ansvar och arbeta såväl individuellt som tillsammans med andra ser vi som viktiga egenskaper. Vi har för avsikt att starta upp en sjuksköterskemottagning och den vi söker kan tänkas vara delaktig i planering och uppstart av denna.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med bland annat läkare, psykologer, sjuksköterskor, terapeuter, medicinska sekreterare och skötare. Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och roliga utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga personalkategorier och möjlighet för dig att specialisera dig inom något område.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri. Vi ser gärna att du har bred psykiatrisk erfarenhet och kunskap.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!
Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus. Vi söker därför dig som vill vara med i denna utveckling.

Till vår öppenvård i Kalmar söker vi nu en sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri, gärna med bred psykiatrisk erfarenhet och kunskap.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:35 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.