Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Psykolog Barn-och ungdomshälsan Kalmar

Psykolog Barn-och ungdomshälsan Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog Barn-och ungdomshälsan Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Är du psykolog och intresserad av att jobba med behandling? Nu finns det jobb för dig här hos oss på Barn- och ungdomshälsan i Kalmar! En av våra medarbetare har fått arbete på annan ort så det finns en ledig plats i vårt team!

Vi är en nystartad enhet som söker vår form tillsammans. Det är inte varje dag man får chansen att börja något helt nytt och vi kommer inte be dig att stiga in i en given roll utan istället att hjälpa oss att tänka nytt. Hur kan vi tillsammans bistå barn och unga och deras familjer så tidigt som möjligt? Vi vet att den psykiska ohälsan ökar, men hur kan vi bidra innan det går för långt? Det finns såklart massor att göra, så låt oss slå våra kloka huvuden ihop.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Det här är en första linjen-verksamhet som kännetecknas av tidiga individ- och familjeinsatser, enkla sökvägar och korta behandlingsinsatser. Att stå vid fronten kräver gott diagnostiskt kunnande. Vi gör inga utredningar mer än för eget bruk och erbjuder bara psykoterapeutisk behandling.

Det ska kännas meningsfullt och viktigt att arbeta med vår framtid, barn och ungas psykiska hälsa, men också roligt och utmanande. Hos oss är det viktigt att man trivs i sitt arbetslag. Det ska kännas bra att gå till fikarummet och det gör det hos oss!

Nyfiken? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Leg psykolog. Kompetens och erfarenhet inom barn- och ungdomsområdet och helst med fortbildning/påbyggnadsutbildning i psykoterapi för barn och ungdomar är meriterande. Körkort erfordras.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:88 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid eller efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.