Psykolog Blå Kustens HC Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog Blå Kustens HC Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta som primärvårdspsykolog på en välfungerande hälsocentral med en stabil, trevlig och välutbildad personalgrupp? Då finns nu möjligheten för dig att arbeta på Blå kustens hälsocentral, där ett samarbete med Slottsgatans och Kristinebergs hälsocentraler i Oskarshamn kan komma att bli aktuellt.

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Du kommer att bli en av 24 psykologer i vårt län med stora möjligheter att tillsammans med hälsocentralerna skapa ett givande arbete. Vid PTP-anställning finns ett välfungerande PTP-nätverk med regelbundna träffar samt möjlighet till handledning både inom KBT och korttids-PDT.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Varje hälsocentral har möjlighet att utveckla en modell för samverkan kring psykisk ohälsa där psykologen ingår som en viktig del vad gäller bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Psykologen ska arbeta med rehabilitering och delta i multiprofessionellt team. Samverkan med övrig personal är central och i arbetet ingår handledning, undervisning och konsultationsinsatser. Psykologen ska också arbeta med metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Du kommer att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna, samt erbjudas möjlighet till handledning samt fortbildning.

Vi söker Dig som med ditt positiva bemötande och personliga egenskaper, också har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du är öppen för nya idéer vad gäller behandlingsmodeller och arbetsmetoder utifrån primärvårdspsykologens uppdrag.

Kvalifikationer

Leg psykolog. KBT-kompetens, handledarutbildning och andra påbyggnadsutbildningar är meriterande. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personliga egenskaper är av betydelse.

Vid eventuell PTP-anställning krävs psykologexamen.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:101 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. PTP har tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. PTP-psykolog har en fastslagen lön. Ansök senast:2016-10-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.