Psykolog Mödra- och Barnhälsovård Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog Mödra- och Barnhälsovård Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti.

Vi erbjuder

Psykologer inom MHV och BHV arbetar med förebyggande hälsovård och behandlande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldern.

Vi erbjuder regelbundet konsultation och fortbildning till personalen inom MHVoch BHV, föräldrastöd, bedömning och utredning av samspel, barns utveckling, beteendeproblem, känslomässiga problem samt kortare behandlingskontakter. Du får även löpande handledning och ges goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker

.Legitimerad psykolog
.Vi ser gärna att du har fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete
.Önskvärda egenskaper är självständighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet
.Hänsyn tas till personlig lämplighet
.Körkort B

Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker en psykolog till vår psykologverksamhet inom mödrahälsovård och barnhälsovård i Kalmar län. Placeringsort Kalmar , upptagningsområde är södra Kalmar län. Psykologverksamheten inom MHV och BHV tillhör Primärvårdens länsövergripande basenhet för barnhälsovården. Du kommer att vara del i en härlig grupp av sju psykologer i länet som träffas regelbundet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:75 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuellt Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.