Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Primärvårdspsykolog Norrlidens hälsocentral

Primärvårdspsykolog Norrlidens hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Primärvårdspsykolog Norrlidens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 24 juli.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som psykolog på en hälsocentral i Kalmar med en stabil, trevlig, engagerad och välutbildad personalgrupp? På Norrlidens hälsocentral finns drygt 5 350 listade patienter där vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss. På hälsocentralen finns fyra distriktsläkare, ST.-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, hjärta/kärl, inkontinens och livsstil. Nu ska vår primärvårdspsykolog gå på föräldraledighet och vi söker därför dig som vikarie.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Psykologen ansvarar för hälsofrämjande arbete, bedömningar gällande psykisk funktion och behandling av patienter med psykisk ohälsa. I arbetet ingår även ett aktivt utbildningsarbete riktat mot hela personalgrupper, samt metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Psykologens arbete rör sig mellan det individuella behandlingsarbetet till psykoedukativa patientföreläsningar, gruppinterventioner, personalhandledning och utbildning. Psykologen ingår även i team inom multimodal rehabilitering och innehar en konsultativ roll gentemot andra yrkesgrupper. Du kommer att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna samt erbjudas möjlighet till handledning och fortbildning.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande samt lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten, samt är öppen för nya behandlings- och arbetsmetoder såsom exempelvis olika kortidsbehandlingar.

Kvalifikationer

Leg psykolog med KBT kompetens. Metiterande är psykoterapi- och handledningsutbildning samt specialistkompetens i klinisk psykologi. Även erfarenhet från liknande arbete, korttidsbehandlingar och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse. Körkort erfordras.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:70 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-06-22 Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-07-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.