Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Psykolog, PTP, Barn- och ungdomshälsan Västervik

Psykolog, PTP, Barn- och ungdomshälsan Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog, PTP, Barn- och ungdomshälsan Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 24 juli.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län har startat en ny enhet för arbetet med första linjens psykisk hälsa hos barn och unga, Barn- och ungdomshälsan. Enheten består av två team, ett i Kalmar och ett i Västervik och nu söker vi psykologer till vår enhet i norr. Din erfarenhet och ditt kunnande kommer att behövas i ett uppbyggnadsskede. Vill du vara med?

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Verksamheten erbjuder behovsanpassade preventiva, tidiga individ- och familjeinriktade insatser vad gäller bedömning, stöd och behandling till målgruppen barn och unga 6 - 18 år och deras familjer. Insatserna syftar till prevention, upptäckt och bedömning kring psykisk ohälsa med korta behandlingsinsatser och med enkla sökvägar.

Möjligheten för de vårdsökande att få hjälp oavsett bostadsort är en viktig utgångspunkt och kräver en genomtänkt struktur för hur arbetet ska byggas upp. I Västervik ligger vår mottagning på Kvarngatan 12 där även mottagningsarbete bedrivs. Vi träffar våra patienter på närmre ort och då på våra Hälsocentraler om så önskas. Enheten i norr täcker in kommunerna Oskarshamn, Vimmerby, Hultsfred, Högsby samt Västervik.

God samverkan med samarbetspartners så som skola, social verksamhet samt övriga aktörer inom hälso- och sjukvården är viktigt för att nå en framgångsrik verksamhet.

Enheten består av sammanlagt 12 medarbetare samt verksamhetschef. 6 behandlare finns i Kalmar, 5 i Västervik och en medicinsk sekreterare som har ett övergripande ansvar för båda enheterna. I dagsläget är vi fullbemannade i söder och i norr finns 4 behandlare så vi behöver anställa 1 till.

Tycker du att det här låter som något för dig så vill vi gärna att du söker. Viktigast för oss är att hitta dig som vill anta utmaningen att bygga en helt ny arbetsplats med utrymme för kreativitet och arbetsglädje. Det ska kännas meningsfullt och viktigt att arbeta med vår framtid, barn och ungas psykiska hälsa.

Du är också välkommen att söka tjänsten som en PTP-anställning. Då kommer du delta i ett PTP-program tillsammans med övriga PTP-psykologer inom landstinget. Ni träffas en gång i månaden med seminarier under förmiddagen och nätverksträff under eftermiddagen. Handledning minst en timme per veckan och även tid för instudering kommer planeras in i ditt schema. För att få mer information om vårt PTP-program se www.osv

För PTP gäller viss tidsanställning.

Kvalifikationer

Leg psykolog. Kompetens och erfarenhet inom barn- och ungdomsområdet och helst med fortbildning/påbyggnadsutbildning i psykoterapi för barn och ungdomar är meriterande. Körkort erfordras. För PTP krävs psykologexamen.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:67 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-07-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.