Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Psykolog / PTP-Psykolog Barnhabiliteringen

Psykolog / PTP-Psykolog Barnhabiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Psykolog / PTP-Psykolog Barnhabiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Om oss

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter.
I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Vi söker en psykolog alternativt en PTP-psykolog till Barnhabiliteringen i Västervik.
Psykologen ingår i ett tvärfackligt team som ansvarar för habiliterande insatser till barn med funktionsnedsättning i Västerviks kommuner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som psykolog deltar du aktivt i teamets utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete. Du ger stöd och handledning till den funktionsnedsatte, anhöriga och nätverk inklusive personal. Det gemensamma teamarbetet inkluderar samordningsansvar för barns habiliteringsplanering. Psykologen samarbetar också med kollegor i övriga habiliteringsteam.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett välfungerande team och har en öppen kommunikation, engagerade och kunniga medarbetare.

Kvalifikationer

Psykolog / PTP-psykolog.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning är en merit. Arbetet medför resor varför körkort är nödvändigt.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2016:7 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, Löpande urval Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.