Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Psykolog till Medicinkliniken

Psykolog till Medicinkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Psykolog till Medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 20 maj.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken Västervik

FÖR EN TRYGGARE PATIENT

- är klinikens ledord - och personalens höga kompetensnivå är vår viktigaste resurs i denna strävan.

Medicinkliniken i Västervik bedriver kvalificerad internmedicinsk verksamhet tillgänglig dygnet runt för våra invånare från 18 års ålder.
Kliniken har två slutenvårdsavdelningar, en dialysmottagning med 6-dagarsverksamhet och en medicinmottagning där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Öppenvårdsverksamhet bedrivs även på vårdavdelningarna, såsom hjärt- och pacemakermottagning, diabetes- och KOL-mottagning.

Medicinklinikens medarbetare är sedan decennier mycket aktiva i forskningsarbete (på uppdragsbasis) för att ta fram nya läkemedel och behandlingsstrategier. Detta borgar för ett öppet och modernt synsätt på omhändertagande av internmedicinska sjukdomstillstånd.

Systematiskt kvalitets-, utvecklings- och förbättringsarbete ingår i klinikens dagliga rutiner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hos oss blir ditt kommande arbete att enskilt och i team genomföra och samverka kring utredningar, bedömningar samt testning av patienter med hjärnskada eller ryggmärgsskada. Du ingår i hjärnskadeteam och demensteam där ni tillsammans skall göra kognitiva/neuropsykologiska bedömningar.

Du kommer arbeta med KBT för att hjälpa människor att hantera konsekvens av skada och ge verktyg i att hantera en ny livssituation.
Du kommer även arbeta självständigt med behandlingsarbete.

Vi erbjuder ett motiverande och stimulerande arbete i etablerade team, bestående av läkare, sjuksköterskor, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog.
Erfarenhet och intresse för neuropsykologiskt utredningsarbete. Grundläggande psykoterapiutbildning med KPT/KBT inriktning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i form av god förmåga till att ta egna initiativ, arbeta självständigt liksom i grupp samt god samarbetsförmåga.

Om du behöver så försöker vi självklart att hjälpa dig hitta en bostad i Västervik. Inflyttarservice i Västerviks kommun hjälper även till med tips, information och kontakter för bland annat arbete, bostad och skolor. Inflyttarservice anordnar även träffar flera gånger årligen för nyinflyttade för att ge dig och din familj möjlighet att lära känna nya människor och därmed snabbare komma in i livet i Västervik.


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:60 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.