Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Psykolog till Mödrahälsovård/Barnhälsovård alt PTP

Psykolog till Mödrahälsovård/Barnhälsovård alt PTP

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog till Mödrahälsovård/Barnhälsovård alt PTP. Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Du är välkommen att söka tjänst som psykolog hos oss på psykologverksamheten inom Mödra- och barnhälsovården i Kalmar län.
Vi söker två psykologer i norra Kalmar län. Placeringsort Västervik alt annan ort i norra Kalmar län.
Psykologverksamheten inom Mödra- och barnhälsovården tillhör Primärvårdens länsövergripande basenhet för barnhälsovården. Du kommer att vara en av sju psykologer i länet. Gruppen träffas regelbundet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Psykologer inom mödra- och barnhälsovården arbetar med förebyggande hälsovård och behandlande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn upp till förskoleåldern.

I arbetet ingår regelbunden konsultation och fortbildning riktad till personalen inom mödra- och barnhälsovården, föräldrastöd, bedömning och utredning av samspel, barns utveckling, beteendeproblem och känslomässiga problem samt kortare behandlingskontakter.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog gärna med fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete. Psykologen ska kunna göra barnutredningar på BHV-nivå.

Arbetet ställer stora krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Körkort ett krav

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:68 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:månadslön Ansök senast:2016-08-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.