Psykolog/PTP-psykolog Berga hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/PTP-psykolog Berga hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 20 juli.

Vi erbjuder

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Varje hälsocentral har möjlighet att utveckla en modell för samverkan kring psykisk ohälsa där psykologen ingår som en viktig del vad gäller bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Psykologen ska arbeta med rehabilitering och delta i multiprofessionellt team. Samverkan med övrig personal är central och i arbetet ingår handledning, undervisning och konsultationsinsatser. Psykologen ska också arbeta med metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa.

Du kommer att delta i nätverksträffarna för primärvårdspsykologerna, samt erbjudas handledning samt fortbildning.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, kvalitetsmedveten, stresstålig med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du är öppen för nya idéer vad gäller behandlingsmodeller och arbetsmetoder utifrån primärvårdspsykologens uppdrag.

Vi söker

Gärna Leg psykolog med KBT kompetens eller psykoterapi- och handledningsutbildning alternativt specialistkompetens i klinisk psykologi. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personliga egenskaper är av betydelse. Körkort erfordras.
Vid PTP- anställning krävs psykologexamen.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta som primärvårds- /PTP- psykolog på en trevlig och välfungerande hälsocentral i Kalmar, då är du varmt välkommen med din ansökan till Berga Hälsocentral. Vi finns i norra delen av Kalmar och har 7225 listade patienter. Bra arbetsmiljö och god gemenskap är vårt motto.

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Du kommer att bli en av 24 psykologer i vårt län med stora möjligheter att tillsammans med hälsocentralerna skapa ett givande arbete.
Ditt uppdrag kan gälla både offentliga och privata vårdenheter i närområdet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:70 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.