Psykolog/PTP-psykolog Hultsfreds hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/PTP-psykolog Hultsfreds hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Ditt uppdrag kommer att gälla både offentliga och privata vårdenhet i närområdet. Din arbetsplats kommer att finnas på Hultsfred Hälsocentral där det idag finns två psykologtjänster.

Primärvården i Kalmar län skall erbjuda vårdinsatser för personer med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Varje hälsocentral har möjlighet att utveckla en modell för samverkan kring psykisk ohälsa där psykologen ingår som en viktig del vad gäller bedömningar och kortare terapeutiska insatser. Psykologen ska arbeta med rehabilitering och delta i multiprofessionellt team. Samverkan med övrig personal är central och i arbetet ingår handledning, undervisning och konsultationsinsatser. Psykologen ska också arbeta med metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar till att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa.

Du kommer att delta i nätverksträffar för primärvårdspsykologerna, samt erbjudas möjlighet till handledning och fortbildning.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad, kvalitetsmedveten, serviceinriktad med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har och är öppen för nya idéer vad gäller behandlingsmodeller och arbetsmetoder utifrån primärvårdspsykologens uppdrag.

Vi söker

Leg psykolog gärna med KBT kompetens eller leg psykolog med psykoterapi- och handledningsutbildning alternativt specialistkompetens i klinisk psykologi. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personliga egenskaper är av betydelse. Vid eventuell PTP- anställning krävs psykologexamen

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill Du arbeta som primärvårdspsykolog på hälsocentralen i Hultsfred?

Inom Landstinget i Kalmar Län har vi de senaste åren valt att satsa på psykologkompetens inom primärvården. Du kommer att bli en av ett 20-tal psykologer i vårt län med stora möjligheter att tillsammans med hälsocentralerna skapa ett givande arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:106 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.