Psykolog/PTP-psykolog Mödra- och Barnhälsovård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/PTP-psykolog Mödra- och Barnhälsovård. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

Psykologer inom mödrahälsovård och barnhälsovård arbetar med förebyggande hälsovård och behandlande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn upp till förskoleåldern.

I arbetet ingår regelbunden konsultation och fortbildning riktad till personalen inom mödra- och barnhälsovården, föräldrastöd, bedömning och utredning av samspel, barns utveckling, beteendeproblem och känslomässiga problem samt kortare behandlingskontakter.
Du får även löpande extern grupphandledning och ges goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker

. Legitimerad psykolog
. Vi ser gärna att du har fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete
. Önskvärda egenskaper är självständighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet
. Hänsyn tas till personlig lämplighet
. Körkort B

Alternativ psykologexamen gällande PTP-psykolog.

PTP
Som PTP-psykolog får du möjlighet att skapa dig en bred och spännande bas inför ditt framtida arbete som psykolog. Vi erbjuder PTP handledning och deltagande i ett spännande PTP-program med utbildning och nätverksträffar. Studiebesök och auskultationer ingår. Samt deltagande i extern grupphandledning.

Välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Du är välkommen att söka tjänst som psykolog hos oss på psykologverksamheten inom Mödrahälsovård och Barnhälsovård i Kalmar län. Placeringsort Kalmar , upptagningsområde är södra Kalmar län. Psykologverksamheten tillhör Primärvårdens länsövergripande basenhet för barnhälsovården. Du kommer att vara del i en härlig grupp av sju psykologer i länet som träffas regelbundet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:107 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.