Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/PTP psykolog till vuxenpsykiatrin

PTP psykolog till vuxenpsykiatrin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog till vuxenpsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Slutenvården ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av tre allmänpsykiatriska och två rättspsykiatriska avdelningar samt öppenvården som har mottagningar i Västervik och Vimmerby. Inom hela basenheten arbetar 11 psykologer.

Som PTP-psykolog har du möjlighet att under handledning arbeta med kliniska bedömningar, neuropsykologiska och personlighetsmässiga utredningar, psykologiskt behandlingsarbete samt psykoedukation och patientutbildning, enskilt och/eller i grupp. PTP-psykologen förväntas också delta aktivt i avdelningarnas löpande teamarbete med vårdplanering och behandling. Även organisatoriska uppgifter som personalutbildning och handledning kan förekomma, liksom deltagande i forskning och metodutveckling.

Inom psykiatrin sker en ständig utveckling och det är viktigt att kunna möta de behov som finns. För att tillgodose behoven har naturligtvis förvaltningen en positiv inställning till att erbjuda kompetenshöjande vidareutbildningar för att ligga i framkant inom området.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som PTP- psykolog arbetar du med psykologiskt utrednings- bedömnings- och behandlingsarbete.
Du arbetar både självständigt och i team i nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

Du har som PTP-psykolog handledning med en av våra leg psykologer och ingår i Landstinget i Kalmar läns PTP-program vilket erbjuder regelbundna föreläsningar, träffar med andra PTP-psykologer, studiebesök samt auskultationer.

Du förväntas naturligtvis att ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Handledning vad gäller både psykoterapi samt psykologutredningar finns att tillgå.

Kvalifikationer

Psykologexamen. Erfarenhet från slutenvård/vuxenpsykiatriskt arbete är meriterande. Önskvärt är god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, intresse av verksamhetens uppdrag samt intresse för psykologiska utredningar och förmedling av psykologisk kunskap.

Som person är Du ansvarstagande, flexibel och med god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktperson:
Christoffer Hornborg, leg psykolog 0490-86769

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2016-09-30.
Vi vill att du bifogar cv och personligt brev

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:55 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsb enl särsk lag 2016-10-17 Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:För PTP-tjänstgöring gäller för tillfället fastställd lön Ansök senast:2016-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.