PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 4 december.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergrippande uppdrag inom landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar Barn- och ungdomspsykiatri, Vuxenpsykiatri och Rättspykiatri, uppdelade i fem basenheter. Vi har cirka 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till kalmar i söder.

Vuxenpsykiatrin och Rättspsykiatrin i Västervik är inne i ett spännande utvecklingsskede. Vi står bl a inför en planerad nybyggnation som med nuvarande planering innebär att vi hösten 2019 ska flytta in i nybyggda och för verksamheten anpassade lokaler. Vimmerby får nya lokaler i början av 2016. Arbetet med verksamhetens innehåll och processer pågår hela tiden.
Spännande inom psykiatrin är även patienternas ökade krav på tillgänglighet och delaktighet. Det ställer ökade kunskapskrav på våra medarbetare varför ett kontinuerligt lärande ingår som ett självklart krav på medarbetare inom vår organisation.

Vi söker nu PTP-psykolog i Vimmerby. Vuxenpsykiatrin norr består av 3 allmänpsykiatriska vårdavdelningar, öppenvårdsmottagningar och rättspsykiatri.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du har som PTP-psykolog ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator,psykolog, psykoterapeut, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner. Du kommer även att medverka vid teamkonferenser och vårdplaneringar. I arbetet ingår behandlingsuppdrag och utredningsarbete. PTP- psykologen förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Landstinget i Kalmar Län erbjuder PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad för PTP-psykologer från landstingets olika verksamheter. Studierektor för PTP-programmet finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för psykiatri och vill bidra med din kompetens. Du ska ha psykologexamen för att bli aktuell. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut.För oss är det viktigt att du är en driven person som inte är rädd för att ta i saker och vågar tänka nytt. Hos oss är det en självklarhet att du bemöter patienter och kollegor med respekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktperson:
Leg psykolog Göran Sundqvist 0492-176 09

Facklig företrädare Psykologförbundet
Anna Jansson
anna.jansson2@ltkalmar.se

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:71 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsb enl särsk lag 2017-01-16 Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:För PTP-tjänstgöring gäller för tillfället fastställd lön Ansök senast:2016-12-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.