PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 15 maj.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

PTP.psykolog, Psykiatrisk Öppenvårdsmottagningen Västervik

Vår Öppenvårdsmottagning ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av en Öppenvårdsmottagning i Västervik och en Öppenvårdmottagning i Vimmerby samt Slutenvårdsavdelningar och Rättpsykiatri i Västervik. Inom hela basenheten arbetar 11 psykologer.
Öppenvårdsmottagningen i Västervik är en specialistpsykiatrisk allmän mottagning. Målgruppen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienterna optimal vård. Verksamheten erbjuder en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandlingar, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, PTSD, Internetbaserad KBT, DBT. Vi har också olika psykoedukativa patient och anhöriggupper som affektskola, bipolärskola och ADHD-skola.
Inom psykiatrin sker en ständig utveckling och det är viktigt att kunna möta de behov som finns. För att tillgodose behoven har naturligtvis förvaltningen en positiv inställning till att erbjuda kompetenshöjande vidareutbildningar för att ligga i framkant inom området.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som PTP- psykolog arbetar du med psykologiskt utredning- bedömning - och behandlingsarbete.
Du arbetar både självständigt och i team och i nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

Du har som PTP-psykolog handledning med en av våra leg psykologer och ingår i Landstinget i Kalmar läns PTP-program vilket erbjuder regelbundna föreläsningar, träffar med andra PTP-psykologer, studiebesök samt auskultationer.

Du förväntas naturligtvis att ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Handledning vad gäller både psykoterapi samt psykologutredningar finns att tillgå.

Kvalifikationer

Examen psykologprogrammet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Facklig företrädare Psykologförbundet leg psykolog, leg psykoterapeut Anna Nordström 0490-864 68

Ansökan
Välkommen med din ansökan ska senast 15 maj. Intervjuer sker löpande.
Vi vill att du bifogar personligt brev och CV.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:23 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsb enl särsk lag 12 mån Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:För PTP-tjänstgöring gäller för tillfället fastställd lön Ansök senast:2016-05-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.