Receptionist till Specialist- och sjukhustandvården Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Receptionist till Specialist- och sjukhustandvården Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och sjukhustandvården i Kalmar består av sju olika odontologiska specialiteter samt sjukhustandvård och ett tandtekniskt labb. Enheten är placerad på Länssjukhuset i Kalmar och här arbetar ca 70 medarbetare. Nu söker vi efter dig som vill arbeta i vår reception.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara vårt ansikte utåt genom att ansvara för vår reception tillsammans med ytterligare två kollegor. Det är våra receptionister som först kommer i kontakt med våra patienter, både per telefon och när de besöker oss på kliniken. Det är därför viktigt för oss att du är positiv, serviceinriktad och tycker om att möta människor. Du bör ha god datorvana och ett intresse för IT-frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete. Är du tandsköterska är det en merit men inte ett krav, du kanske har ett annat vårdrelaterat arbete. I vår reception är det full fart hela tiden så du bör vara stresstålig, ha god organisationsförmåga samt kunna arbeta både självständigt och i team.

Som nyanställd i Folktandvården erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på arbetsplatsen och därefter följer intressanta föreläsningar under ett år. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:18 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.