Receptionist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Receptionist. Välkommen med din ansökan senast den 26 september.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog, fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss är du verksamhetens ansikte utåt. Därför är det viktigt att du kan snabbt anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och tycker om att arbeta med människor. Dina arbetsuppgifter består främst av telefonservice och receptionsarbete. Du kommer att ta emot patienter och deras anhöriga, hålla god ordning i receptionen och väntrummet. Övriga arbetsuppgifter är t.ex. stödfunktion vid bokningar (kallelser, registreringar, lokalbokningar mm), bäställning av material och förbrukningsartiklar, tvätt av olika typer av testmaterial

Kvalifikationer

Du ska ha en avklarad gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av reception eller serviceyrke.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande och med intresse av att vilja vara en del i verksamheten. Du är van vid självständigt arbete och trivs med att ha flera bollar i luften. I ditt arbete har du hög flexibilitet, tar stort ansvar och har lätt att samarbeta med andra.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har god datorvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet.


Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:108 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 1 år Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.