Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Regionsjukvårdscontroller

Regionsjukvårdscontroller

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Regionsjukvårdscontroller. Välkommen med din ansökan senast den 23 maj.

Om oss

Landstingsdirektörens stab består av medarbetare som stödjer landstingets verksamhet inom bland annat ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information, kommunikation, utveckling, folkhälsa och planering.

Planeringsenheten i Landstingsdirektörens stab ansvarar för övergripande planeringsfrågor, främst inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi bedriver bland annat utredningsarbete, ansvarar för läkemedelsfrågor, kunskapsstyrning, regionsjukvård och beställarfunktioner.

Inom regionsjukvården ansvarar vi för Landstingets del i regionsamverkansavtalet med Region Östergötland och region Jönköpings län. Den Sydöstra sjukvårdsregionen har som mål att stärka sjukvårdsregionen som samverkansområde för att tillgodose invånarnas behov av vård av hög kvalitet och att främja och bidra till hälsa i hela sjukvårdsregionen. Samverkan i sjukvårdsregionen är inne i en mycket spännande utvecklingsfas och arbetet sträcker sig utanför traditionell regionsjukvård med pågående samarbeten inom till exempel kunskapsstyrningsområdet, IT, upphandling och kompetensförsörjning. Vården i den sydöstra sjukvårdsregionen uppvisar riksledande resultat i till exempel Öppna jämförelser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker en regionsjukvårdscontroller för arbete med avtals-, uppföljnings- och innehållsfrågor inom vårt samarbete i den Sydöstra sjukvårdsregionen. Du kommer att ingå i en välfungerande arbetsgrupp inom ett för landstinget strategiskt viktigt område. Arbetet innebär nära samarbete med företrädare för kliniska verksamheter inom landstinget liksom i sjukvårdsregionen. Du kommer att ingå i den sjukvårdsregionala ekonomi/uppföljningsgruppen liksom i regionsjukvårdsstaben.

Kvalifikationer

Akademisk examen med erfarenhet av uppföljningsarbete inom hälso- och sjukvårdsområdet. God förmåga att kommunicera både verksamhets- och ekonomifrågor. Tjänsten innebär att du har många externa och interna kontakter och därför är god samarbetsförmåga ett krav, liksom en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Nätverk inom Landstinget och sjukvårdsregionen är meriterande.
För att lyckas väl i uppdraget behöver du vara initiativrik, målfokuserad, lyhörd och ha förmåga att driva utvecklingen framåt. Du är van att självständigt planera och organisera ditt arbete. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2016:13 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.