Resurstandläkare till Folktandvården i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Resurstandläkare till Folktandvården i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 29 november.

Vi erbjuder

Som resurstandläkare erbjuder vi dig förmånliga anställningsförhållanden samt goda möjligheter till utveckling. I din tjänst utgår du från Folktandvården Smålandsgatan i centrala Kalmar, men du utgör även en resurs för övriga allmäntandvårdskliniker i södra delen av länet.

Vi söker

Du är en erfaren tandläkare med bred kompetens inom yrket. Du är flexibel, har lätt att knyta kontakter med andra människor och trivs med att regelbundet skifta mellan olika miljöer och arbetsuppgifter. Du har sålunda förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och är engagerad i såväl din egen, din kliniks som Folktandvårdens utveckling.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

På Folktandvården i Kalmar län är hälsoaspekten central och vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt.
Vårt samarbete i team med tandhygienister och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att utvecklas och arbeta på toppen av sin kompetens.

Som nyanställd deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:55 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.