Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Röntgensjuksköterska

Röntgensjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Röntgensjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Radiologiska kliniken är en modern klinik med god stämning och högt till tak, och det bedrivs ett kontinuerligt förbättringsarbete, där samtliga medarbetare deltar utifrån vår vision 'Tillsammans med Dig - En ledande bild'. Kliniken utför cirka 70 000 undersökningar per år varav cirka hälften är akut verksamhet. Vi har en bred verksamhet med Skelett-/lungor och genomlysning, CT, MR, ultraljud med kontrast, RF-behandling samt avancerade endovaskulära interventioner. I och med den breda verksamheten så kan vi erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete inom dem olika modaliteterna. Vi söker nu en röntgensjuksköterska som vill vara med och driva utvecklingen vidare i en tid som präglas av förändring och framtidstro.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som röntgensjuksköterska med stor möjlighet till egen kompetensutveckling. Vi har dygnet runt verksamhet med jour på natten, vilket kommer att ingå i tjänsten. Du kommer även att få ingå i en processgrupp som arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete. Vi ger också möjlighet till individuell upplärning/introduktion.

Kvalifikationer

Legitimerad röntgensjuksköterska.
Du ska ha lätt för att samarbeta och tillföra arbetsglädje i teamet. Du bör vara positiv till förändringar och vilja vara delaktig i våra förbättringsarbeten. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:119 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat, 1 år Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.