Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Röntgensjuksköterska/Sjuksköterska

Röntgensjuksköterska/Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Röntgensjuksköterska/Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 25 september.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På mammografienheten i Kalmar utför vi bland annat mammografiska hälsokontroller samt kliniska undersökningar och utredningar med ultraljudsundersökningar, punktioner och stereotaktiska vaccumbiopsier. Enheten har sedan många år digital röntgenteknik. Vi använder Sectra RIS/PACS som röntgensystem, där bland annat all tidbokning och undersökningsadministartion görs. Telefonkontakt med patienter samt andra aktörer och kliniker inom och utanför Landstingets organisation ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet som röntgensjuksköterska/sjuksköterska hos oss är mycket omväxlande och lärorikt där det finns möjlighet att följa patienterna genom hela mammografiflödet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som röntgensjuksköterska/sjuksköterska med stor möjlighet till egen kompetensutveckling. Vi ger också möjlighet till individuell upplärning/introduktion. Som röntgensjuksköterska/sjuksköterska på mammografienheten arbetar man både självständigt och i team med läkare, medicinska sekreterare, chefer och andra sköterskor. Vi sätter därför stort värde på bra samarbetsförmåga, flexibilitet och positivt tänkande. Vårt mål är också att tillsammans skapa en god arbetsmiljö där alla aktivt tar ansvar. All verksamhet på mammografin sker under dagtid och verksamheten håller stängt på helger och helgdagar.

Kvalifikationer

Legitimerad röntgensjuksköterska i första hand. Men även du som är legitimerad sjuksköterska och önskar att vidga dina vyer inom bröstdiagnostik och mammografi är välkommen att söka. Erfarenhet av mammografiskt arbete är meriterande, men inget krav. Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande, samt tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, men också har förmågan att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:105 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid, dagtid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.