Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Röntgensjuksköterskor

Röntgensjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Röntgensjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012 och 2014 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet huvudsakligen under dagtid (07.30-16.00), men med jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Vi är omkring 35 anställda. Teamet som du välkomnas till består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker.

Vår avdelning är utrustad med: skelett-/lung- och genomlysning, CT, MRT, mammografiscreening, klinisk mammografi, ultraljudsmaskiner (bl. a. aortascreening för hela Kalmar län). Aortascreening utförs av röntgensjuksköterska som har genomgått utbildning och har läkarstöd vid behov. Maskinparken uppgraderas och optimeras ständigt. Upphandling pågår för nyinvestering av

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska. Arbetstyngden ligger på elektiva undersökningar, men det finns lättakut verksamhet inom kirurgi/ortopedi varje dag mellan 08.00-22.00. Medicinakuten har verksamhet dygnet runt alla dagar i veckan. I praktiken betyder det att du under beredskap i hemmet kan bli inkallad till sjukhuset ca 2-3 ggr i veckan.

Vi ger möjlighet till:
Stimulerande arbete, individuell upplärning/bredvidgång, utmanande rotation på samtliga modaliteter (50 % av sjuksköterskorna kan MRT), beredskapstjänstgöring där du arbetar ca två helger på 10-12 veckor, upplärning på mammografi- och aortascreening, MRT
och externutbildning.

Kvalifikationer

Legitimerad röntgensjuksköterska.
Du som söker tjänsten ska ha lätt för att samarbeta och tillföra arbetsglädje i teamet. Du bör vara positiv till förändringar och vilja vara delaktig i förbättringsarbeten. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:14 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.