Röntgensjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Röntgensjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 30 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Radiologiska kliniken i Västervik är en komplett och välfungerande radiologisk avdelning med modern utrustning och god bemanning. Förutom basal radiologi med slätröntgen, datortomografi, MR och ultraljud bedriver vi nuklearmedicinsk verksamhet samt angiointervention i nära samarbete med kärlkirurgen. Vi har även en välfungerande mammografiverksamhet med screening och klinisk mammografi samt är länsresurs för MR-bröst.

Som röntgensjuksköterska kommer du att rotera mellan de olika arbetsområdena och ingå i beredskapsverksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med inriktning radiologi.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:138 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.