Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Samordnare ledningssystem

Samordnare ledningssystem

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Samordnare ledningssystem. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Om oss

Landstingsdirektörens stab består av medarbetare som stödjer landstingets verksamhet inom bland annat ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information, kommunikation, utveckling, folkhälsa och planering.

Sektionen för hållbar utveckling inom Landstingsdirektörens stab ansvarar för landstingets frågor inom hållbarhet- och ledningssystem. Vi utgör ett stöd till verksamheten inom bl.a. utredningsarbete, tillstånds- och anmälningsärenden, upphandling, tillsyn och ledningssystem m.m.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I din roll som samordnare hos oss kommer du att arbeta med att systematisera och strukturera landstingets övergripande ledningssystem inom bl.a. miljö, kvalitet och informationssäkerhet. Du arbetar för att bistå verksamheten genom att säkerställa så att rutiner på landstingsövergripande nivå lever upp till gällande krav, att dokumentation styrs i enlighet med landstingets rutiner och dokumenthanteringssystem. Utbildning, intern revision och processkartläggningar kommer att utgöra en viktig del av ditt arbete. Du kommer att utgöra en viktig resurs och stöd i verksamheten. Du kommer även att driva och ingå i olika förbättringsprojekt tillsammans med dina kollegor inom sektionen för hållbar utveckling.

Kvalifikationer

Du har relevant akademisk examen i grunden, gärna magisternivå, och är väl förtrogen med ISO-standarders uppbyggnad, struktur och krav. Du har mångårig erfarenhet av att bygga, implementera och utveckla integrerade ledningssystem i en stor organisation. Du har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och processkartläggningar, gärna dokumenterade kunskaper inom Lean eller SixSigma.
Som person är du initiativrik och uthållig för att nå hela vägen i mål. Du har lätt för att sätta dig in i komplexa frågor, nya områden och skapa struktur. Du har lätt för att skapa sociala relationer och bra på att anpassa dig utifrån uppgift och den verksamhet du möter. I din roll krävs att du har en god pedagogisk förmåga, att du är strukturerad och noggrann samt lösningsorienterad. Du har lätt för att samarbeta är prestigelös och engagerad. Du är även initiativrik och driver arbetet framåt.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lyckats med motsvarande uppdrag i tidigare roller och har goda referenser.

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2016:24 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.