Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Semestervikariat Psykiatri söder Skötare

Semestervikariat Psykiatri söder Skötare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Semestervikariat Psykiatri söder Skötare. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Till våra olika verksamheter i södra länsdelen inom Psykiatriförvaltningen söker vi ett antal skötare inför sommaren 2016.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi kommer att erbjuda semestervikariat bland sökande med skötar- /undersköterskeutbildning. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling! Välkommen med din ansökan redan idag, löpande tillsättning tillämpas!

Vi vill att du som söker anger om du vill jobba inom Vuxenpsykiatri och/eller inom Barn- och ungdomspsykiatri, samt på vilken/vilka ort(er) du kan tänka dig att arbeta. Då rekryteringen sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet på gymnasiet 3 år med inriktning mot psykiatri, eller motsvarande är ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2015:65 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:15 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat efter överenskommelse Sysselsättningsgrad:Efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.