Sjukgymnast/fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjukgymnast/fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 6 juni.

Vi erbjuder

Vid våra distriktsrehabiliteringar i Rehab Söder arbetar vi med patienter i alla åldrar inom öppenvården, du får arbeta med poliklinisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor.

Distriktsrehabiliteringen i Nybro är en lagom stor enhet med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterska. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta självständigt, men med stöd från kollegor. Du möter patienter med funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar samt ger råd för god rehabilitering.

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga och intresse av utvecklingsfrågor.

Vi söker

Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast.

Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter och utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:63 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-08-31 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.