Sjukhuschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjukhuschef. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012 och 2014 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vi söker ny sjukhuschef till Oskarshamns sjukhus - ett litet välskött sjukhus med korta väntetider och goda resultat.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

VI ERBJUDER
ett spännande jobb där du som sjukhuschef leder verksamheten mot framtida utmaningar och uppsatta mål. Sjukhuset har 375 medarbetare och är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Våra fokusområden de närmaste åren är medicinska resultat, strategisk kompetens¬försörjning, ledarskaps-utveckling och ekonomisk hållbarhet.

Sjukhuschefen är underställd hälso- och sjukvårdsdirektören, ingår i förvaltningens ledningsgrupp och har därmed ansvar för att utveckla vården i hela Kalmar län. En viktig del i arbetet är att utveckla vårdprocesserna ytterligare i samarbete med primärvården och kommuner - med invånarnas bästa i fokus.

Kvalifikationer

VI SÖKER
en ledare som har vilja och förmåga att skapa förutsättningar för att möta framtidens sjukvård. Samarbete och samverkan är en naturlig del i ditt ledarskap. Vi ser att du har en akademisk examen och erfarenhet av att leda verksamheter genom förändringsprocesser. Du ser helheten framför delarna och driver verksamheten utifrån patientens bästa. Som person är du engagerad, lyhörd och kommunikativ. Erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation är meriterande.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:19 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.