Sjukhusfysiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjukhusfysiker. Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Sektionen Medicinsk strålningsfysik, som tillhör basenheten Onkologiska kliniken och strålningsfysik, bedriver strålningsfysikalisk service inom strålterapi, diagnostisk radiologi, MR, tandvård, nuklearmedicin och strålskydd. Vi är för närvarande sju sjukhusfysiker i sektionen och söker nu ytterligare en medarbetare på grund av en kommande längre föräldraledighet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta inom diagnostisk radiologi, men insatser inom strålterapi kan också vara aktuella beroende på kompetens, intresse och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker. Erfarenhet inom diagnostisk radiologi och/eller strålterapi är meriterande men vi välkomnar även oerfarna sökande. Vi har ett nära samarbete såväl inom avdelningen som med andra berörda verksamheter varför samarbetsförmåga viktigt och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då det kan bli aktuellt med resor till länets övriga sjukhus är körkort för bil ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:110 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat till och med 2017-12-31, eventuellt med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.