Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Sjuksköterska avd. 4

Sjuksköterska avd. 4

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska avd. 4. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014 och 2015 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vill du bli en del av vårt team?!

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser fördelade på tre avdelningar samt en bred mottagningsverksamhet.

Avdelning 4 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot hjärtsjukdomar. Verksamheten består i att bedriva akutsjukvård under dygnets alla timmar. Exempel på intagningsorsaker är bröstsmärta, hjärtsvikt, kärlkramp, rytmobservationer och pacemakerinläggning. Vi har 20 ordinarie vårdplatser. Det finns tillgång till 10 hjärtövervakningar - Telemetrier.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor i moduler runt patienten och anhöriga. Det innebär att du som sjuksköterska ansvarar för ca 6-8 patienter dagtid tillsammans med en undersköterska. Arbetet är varierande. Tillströmningen av patienter varierar från dag till dag. Det gör att man aldrig i förväg vet hur ett arbetspass kommer att se ut, vilket gör arbetet intressant och stimulerande. På avdelningen har vi även sviktmottagning 2 gånger i veckan och coronarmottagning 3 dagar i veckan. Vi har även en tobaksterapeut som erbjuder patienter hjälp med rökavvänjning. Vi har nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut, apotekare och kurator.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som sätter patienten i fokus och är motiverad i ditt arbete. Du ska trivas med ett växlande arbetstempo, vara engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet är du kanske den vi söker.
Vi har individuell schemaläggning.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2016:44 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.