Dialyssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Dialyssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 10 december.

Vi erbjuder

I din roll som dialyssjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad, utför och följer upp medicinska ordinationer. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier. Vi tycker det är viktigt med teamarbete med målsättningen att ge en god och säker vård.
Som dialyssjuksköterska gör du skillnad varje dag. Verksamheten präglas av starkt patientfokus och en strävan efter att bevara och utveckla patienternas friska sidor.
Alla som börjar hos oss får en gedigen introduktion. Inom njurenheten erbjuder vi utvecklingsmöjligheter i form av rotation vilket kan innebära arbete på avdelning eller mottagning, internutbildning samt externa kurser. Ett aktivt arbete pågår för att öka samarbetet inom njurenheten vilket är en framgångsfaktor för organisationen.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Intresse för omvårdnad och teknik. Arbetet fordrar såväl stor självständighet som ansvarskänsla och lag/samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har intresse av våra patientgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Njurenheten består av en vårdavdelning, njurmottagning samt dialysenhet. Dialysenheten har idag drygt hundra patienter som får sin dialysbehandling genom påsdialys eller bloddialys. Många av våra patienter sköter sin behandling själva, så kallad självdialys. Bloddialysen har verksamhet i Kalmar och Oskarshamn.

Dialysenheten är en mottagning där vi ger behandling för närvarande måndag till söndag. Våra patienter bor runt om i länet och åker till sjukhuset för behandling 3-5 gånger per vecka. Vi arbetar för att patienten skall var så delaktig som möjligt i sin behandling. Under kommande år kommer antalet dialysbehandlingar att öka vilket innebär att vi behöver utöka vår personalstyrka

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:155 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.