Sjuksköterska med vidareutbildning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska med vidareutbildning. Välkommen med din ansökan senast den 21 februari.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och tillfälliga besökare i norra Kalmar Län. Ögonkliniken består av mottagningsverksamhet i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn. I Västervik finns även dagavdelnig/operation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska på ögonkliniken är ett varierande jobb. I tjänsten ingår förberedelser av patienter inför läkarbesök, egen glaukom- och fotomottagning, telefonrådgivning på mottagningen samt arbete på dagavdelning och eventuellt möjlighet att arbeta på operation.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling utifrån klinikens behov och egna önskemål med patienten i fokus.

Om du inte är vidareutbildad ögonsjuksköterska finns möjlighet att få betald utbildning

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning eller allmänsjuksköterska

Vi söker dig som är en positiv och engagerad person. Du bör kunna växla mellan självständigt arbete och att arbeta i team. Vi vill gärna att du har ett stort engagemang kring förbättringsarbete.
Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:9 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.